Italiano | English | Deutsch | Français | Español | Português | Nederlands | Русский

Bedrijfsprofiel

SICCE beschikt over een totale grondoppervlakte van 540.000 m², waarvan 300.000 m ² bebouwd. Het is gelegen in Pozzoleone (Vicenza-Italië).

SICCE is al meer dan 40 jaar actief in de markt voor aquaria en tuinieren en is een erkend referentiepunt geworden op wereldniveau. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat SICCE hoge kwaliteit producten kan maken die zeer goed prestere en gebruikt worden in talloze sectoren. SICCE ontwikkelt complete lijnen voor filtersystemen, pompen, accessoires voor aquaria, decoratieve fonteinen voor binnen en buiten, vijvers, filters voor vijvers en zwembaden, drainagepompen en talloze industriële toepassingen.

SICCE presenteert vijf productgroepen:

Aquarium: Extreem stille pompen met een laag energie verbruik, interne en externe filters, pompen met hoge prestaties, nauwkeurige en betrouwbare verwarmers, luchtpompen, CO2-systemen, stromingspompen en aquarium lijnen voor zowel beginners als voor veeleisende aquarium liefhebbers.

Fonteinen:Zeer stille pompen voor binnen en buiten fonteinen, lampen voor onderwater.

Tuin: Interne filters voor vijvers, druk filters, fonteinen, dompelpompen verlichting voor vijvers, flexibele opvouwbare vijver sets inclusief pomp.

Drainage: Drainagepompen, ideaal voor het afvoeren van water in kelders, boten, garages en moeilijk bereikbare plekken. Deze pompen zijn ook nuttig voor DIY operaties.

Aqua toebehoren: Accessoires voor het onderhouden van zoetwater-en zeewateraquaria.

Zwembad: pompen (ook in 12V) en zandfilters voor bovengrondse zwembaden.

Dankzij het innovatieve onderzoek, de uitstekende technologie, de kwaliteit en de geboden service, is SICCE volledig gericht op de ontwikkeling en de groei op de markt en is het bedrijf zich steeds bekender en herkenbaarder op zijn eigen markt. Flexibiliteit en antwoordsnelheid naar de klanten toe zijn onze prioriteiten, niet alleen op het gebied van service, maar ook op het gebied van verdere ontwikkeling van het bedrijf. Het directe contact met de klant is in feite de beste manier om hun wensen te begrijpen en interpreteren, om de evoluties op de markt te verifiëren en om op het hoogste niveau te kunnen blijven werken.

Dankzij de belangrijke technische oplossingen die wij hebben ontwikkeld bezit SICCE over prestigieuze internationale patenten, waarmee een positie als wereldmarktleider werd verworven.

SICCE heeft de optimalisatie van de productie zelf ontwikkeld door het systeem Kaizen van Lean Production in gebruik te nemen. Dit systeem maakt, via controlesystemen voor de productielijnen, een 100% controle van het product mogelijk voordat het geleverd wordt, terwijl de maximale flexibiliteit gehandhaafd blijft. De SICCE Kwaliteitscontrole controleert, naast de productieprocesse, ook de ingekomen materialen voordat ze gebruikt worden in de productie en controleert ook het eindproduct. Deze benadering van het Kwaliteitssysteem zorgt ervoor dat het bedrijf eenvoudig de meeste prestigieuze Certificaten heeft gekregen, zoals VDE, TUV (Duitsland), UL (Verenigde Staten), cUL (Canada), PSE (Japan), om er een paar te noemen. Dit alles wordt gerealiseerd zonder teniet te doen aan een productieflexibiliteit die altijd gericht is op de wensen van de klant.